Program kumstva   >  Čestitka roditeljima i djeci

Čestitka roditeljima i djeci

Objavljeno 21.03.2013 u Program kumstva
Čestitka roditeljima i djeci

Dragi naši prijatelji!


U ovo vrijeme nade, uskrsne radosti i mira želimo vama kao i vašim kumovima uskrsnu čestitku. Kroz korizmu smo se molitvom, postom i korizmenim pobožnostima u našim obiteljima pripremali za Uskrs. Svaka naša obitelj je crkva u malom. Roditelji su preuzeli odgovornost za kršćanski život i odgoj u obitelji. Vjera se kao dar prenosi s koljena na koljeno, vjera se svjedočanstvom roditelja pobuđuje u srcu djece i obitelji kako bi u zajedništvu živjeli vjeru i po vjeri. Ovo je godina vjere. Svim srcem smo dužni otvoriti svoja srca i život kao vrata kroz koja k nama dolazi Gospodin.
Često nas kušnje i slabosti zaustavljaju na putu vjere. Kako bi nam pomogao Gospodin nam dariva svoju pomoć u svetim sakramentima. Zato je važno ne zaboraviti ispovjediti i pričestiti se za ove svete blagdane.
Živimo u vremenu teške ekonomske, socijalne i duhovne krize. Takve okolnosti stavljaju na kušnju naše dostojanstvo i našu vjeru, naš moral i zajedništvo naših obitelj. Bez obzira na to ne smijemo zaboraviti živjeti uspravno i dostojanstveno. U tome će nam pomoći naša molitva za tu veliku milost ustrajnosti u svojoj vjeri i kršćanskom dostojanstvu.
Temeljna poruka Uskrsa je da je Gospodin živ i da je svojim uskrsnućem pobijedio smrt i tamu. Uskrs je blagdan koji nam pokazuje svijetlo na kraju puta na kojem nas tako često prati patnja, kušnje i križeva. Ali nas prate i Božja ljubav koju prepoznajemo kroz ljubav i kršćansko milosrđe naših bližnjih.
Već dvadeset i jednu godinu kroz našu Udrugu pokušavamo pomagati kršćanski i ljudski svim potrebnima koji su nam se obratili. Svima smo to i učinili prema našim mogućnostima. Vaši kumovi su veliki znak da vas Bog ne zaboravlja, već ljubi. Ne zaboravite ni vi svoje dobročinitelje.
Molite za našu udrugu i kumove. Napišite im pismo zahvale .

Neka vas Uskrsli Spasitelj ispuni svojim svjetlom i blagoslovima, svojim mirom i uskrsnom radošću!

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs u im svih djelatnika udruge „Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne“

Vesna Ćužić,
Predsjednica Udruge

-

Kategorije vijesti

Prethodni članci

page   Our Lady's Message, February 25th 2019
13.03.2019 - Molitveno Pobratimstvo
page   Gospina poruka 25. veljače 2019.
04.03.2019 - Program kumstva
page   Gospina poruka, siječanj 2019.
12.02.2019 - Molitveno Pobratimstvo
page   MOLITVENI SABOR 2019 ŠIROKI BRIJEG I MEĐUGORJE
06.02.2019 - Molitveno Pobratimstvo
page   Gospina poruka, siječanj 2019.
05.02.2019 - Program kumstva
page   Our Lady's Message, December 25th
30.01.2019 - Molitveno Pobratimstvo
page   Gospina poruka, prosinac 2018.
30.01.2019 - Molitveno Pobratimstvo
page   Božićna čestitka kumovima 2018.
07.12.2018 - Program kumstva